Boeken met een boodschap

Winkelwagen

Artikel 0    Totaal € 0,00

Leestips

  • Met Rita's Diner Idee won Rita Aalderink een World Gourmand Cookbook Award. Nu is er ook Rita's kinderkookboek. Hieruit koken is een feest, voor ouders en kinderen!
  • Bekocht of behandeld? is een aanrader voor een ieder die zich niet voor de gek wil (laten) houden als het gaat om zijn of haar gezondheid.


Exclusief bij 1boek.nl

Een origineel cadeau-idee

Een boek met door jou aangepast omslag van zijn/haar favoriete schrijver, met een door jou geschreven persoonlijke wens, meegedrukt op de eerste pagina!

Simpel te maken op 1boek.nl.

Kies een van de duizenden titels met de 1boek.nl banner en klik op Personaliseren.

Wordt verwacht

Bent u al langer op zoek naar een boek en hebt u het ook op 1boek.nl niet kunnen vinden? Wij gaan voor u op zoek en zorgen ervoor dat de titel weer beschikbaar komt!

Laat 1boek voor u zoeken!

Voor de boekhandel

1boek.nl: een nieuw kanaal voor uw boekbestellingen

Wanneer u op zoek bent naar een specifieke titel die via het reguliere kanaal niet meer of niet gemakkelijk te vinden is, biedt 1boek.nl uitkomst. Grote kans dat u het boek bij ons wel vindt, en wellicht ook nog tegen een lagere prijs (lees: betere marge).

Op een deel van het assortiment bieden wij namelijk aan alle boekhandels met een aansluiting op de CB Vervoerscentrale een korting van 20% netto op de verkoopprijs, exclusief BTW. De uitgever bepaalt per boek of dit het geval is. Er geldt bij de bestelling geen beperking op aantal of omzetvolume. Ook als u maar incidenteel een boek verkoopt dat u via 1boek.nl inkoopt, ontvangt u deze korting.

En nog een voordeel: voor de verzending gelden voor u geen extra kosten. Tijdens uw registratie als klant van 1boek.nl dient u zich eenmalig in te schrijven als boekhandel en daarbij het aansluitnummer met de CB Vervoerscentrale te vermelden. De boeken worden vervolgens altijd op het adres van het aansluitnummer afgeleverd, waardoor er geen extra porti- of transportkosten in rekening worden gebracht.

Vragen over onze mogelijkheden? Of meer weten over aansluiting op onze webshop? Klik dan hier.
U kunt ook direct een digitaal overzicht van onze collectie aanvragen.
Heeft u zelf een belangrijke boodschap voor ons? Laat het ons gerust weten.