Boeken met een boodschap

Winkelwagen

Artikel 0    Totaal € 0,00

Leestips

  • Met Rita's Diner Idee won Rita Aalderink een World Gourmand Cookbook Award. Nu is er ook Rita's kinderkookboek. Hieruit koken is een feest, voor ouders en kinderen!
  • Bekocht of behandeld? is een aanrader voor een ieder die zich niet voor de gek wil (laten) houden als het gaat om zijn of haar gezondheid.


Exclusief bij 1boek.nl

Een origineel cadeau-idee

Een boek met door jou aangepast omslag van zijn/haar favoriete schrijver, met een door jou geschreven persoonlijke wens, meegedrukt op de eerste pagina!

Simpel te maken op 1boek.nl.

Kies een van de duizenden titels met de 1boek.nl banner en klik op Personaliseren.

Wordt verwacht

Bent u al langer op zoek naar een boek en hebt u het ook op 1boek.nl niet kunnen vinden? Wij gaan voor u op zoek en zorgen ervoor dat de titel weer beschikbaar komt!

Laat 1boek voor u zoeken!

Wie zijn wij

Over ons

1boek.nl verkoopt niet alleen boeken met een boodschap, maar heeft er zelf ook één: zoveel mogelijk titels beschikbaar houden als fysiek boek. Titels die maar voor een beperkte groep interessant of leuk zijn, verdwijnen steeds sneller uit de winkel en uit de voorraden. Jammer, want zo verdwijnt ook een belangrijk deel van ons cultureel erfgoed, waaronder de bestsellers van jaren geleden.

Dus bent u op zoek naar dat ene boek maar kunt u het nergens vinden? Laat het ons dan vooral weten. Met uw hulp kunnen wij uitgevers overtuigen om via 1boek.nl zoveel mogelijk titels te behouden. Gebruik hiervoor het formulier dat u aangeboden krijgt als uw zoekactie geen resultaat heeft opgeleverd. Dit verplicht u uiteraard tot niets en wij garanderen u dat wij uw gegevens uitsluitend gebruiken om u te informeren zodra wij het boek voor u gevonden hebben en toegevoegd aan onze collectie.

Naast ons streven om meer boektitels beschikbaar te houden, hebben wij nóg een belangrijke boodschap: wij zijn zuinig op ons milieu. Een groot en groeiend aantal boeken wordt daarom bij ons ‘op maat’ gemaakt via print-on-demand. Dus geen onnodige voorraden die later weer vernietigd moeten worden.

Nog vragen? Of zelf een belangrijke boodschap voor ons? Laat het ons gerust weten.