Boeken met een boodschap

Winkelwagen

Artikel 0    Totaal € 0,00

Leestips

  • Met Rita's Diner Idee won Rita Aalderink een World Gourmand Cookbook Award. Nu is er ook Rita's kinderkookboek. Hieruit koken is een feest, voor ouders en kinderen!
  • Bekocht of behandeld? is een aanrader voor een ieder die zich niet voor de gek wil (laten) houden als het gaat om zijn of haar gezondheid.


Exclusief bij 1boek.nl

Een origineel cadeau-idee

Een boek met door jou aangepast omslag van zijn/haar favoriete schrijver, met een door jou geschreven persoonlijke wens, meegedrukt op de eerste pagina!

Simpel te maken op 1boek.nl.

Kies een van de duizenden titels met de 1boek.nl banner en klik op Personaliseren.

Wordt verwacht

Bent u al langer op zoek naar een boek en hebt u het ook op 1boek.nl niet kunnen vinden? Wij gaan voor u op zoek en zorgen ervoor dat de titel weer beschikbaar komt!

Laat 1boek voor u zoeken!

Voor de uitgeverij

1boek.nl: een nieuw kanaal voor uw boekleveringen

1boek.nl werkt als boekwinkel met een bijzonder concept, dat u als uitgever grote voordelen biedt. Wij produceren een boek namelijk pas zodra dit is verkocht. Hierdoor kunnen wij u, zonder enige kosten, een aanzienlijk hogere marge bieden voor alle titels die 1boek.nl digitaal in beheer heeft. Deze marge bedraagt minimaal 50% van de consumentenprijs (excl. BTW) en kan zelfs oplopen tot 64%, afhankelijk van de verkoopprijs van het boek. Hoe hoger de verkoopprijs, hoe hoger uw marge. Verkoop, productie, distributie en incasso zijn hiermee al gerealiseerd en gegarandeerd.

Vragen over onze mogelijkheden en marges? Of zelf een belangrijke boodschap voor ons? Laat het ons gerust weten.