Boeken met een boodschap

Winkelwagen

Artikel 0    Totaal € 0,00

Leestips

  • Met Rita's Diner Idee won Rita Aalderink een World Gourmand Cookbook Award. Nu is er ook Rita's kinderkookboek. Hieruit koken is een feest, voor ouders en kinderen!
  • Bekocht of behandeld? is een aanrader voor een ieder die zich niet voor de gek wil (laten) houden als het gaat om zijn of haar gezondheid.


Exclusief bij 1boek.nl

Een origineel cadeau-idee

Een boek met door jou aangepast omslag van zijn/haar favoriete schrijver, met een door jou geschreven persoonlijke wens, meegedrukt op de eerste pagina!

Simpel te maken op 1boek.nl.

Kies een van de duizenden titels met de 1boek.nl banner en klik op Personaliseren.

Wordt verwacht

Bent u al langer op zoek naar een boek en hebt u het ook op 1boek.nl niet kunnen vinden? Wij gaan voor u op zoek en zorgen ervoor dat de titel weer beschikbaar komt!

Laat 1boek voor u zoeken!

Vacatures

Door de opkomst van ebooks en doordat steeds meer boekwinkels alleen schapruimte inrichten voor boeken met een hoge omloopsnelheid, verdwijnen de titels die slechts voor kleine groepen mensen interessant of leuk zijn, al snel uit de winkel en uit de voorraden van de diverse magazijnen. Ook de bestsellers van jaren geleden zijn daardoor niet of moeilijk beschikbaar als nieuw boek. 1boek.nl heeft het doel om zoveel mogelijk titels beschikbaar te houden als digitaal gedrukt boek.

Van tijd tot tijd zoeken wij collega's die mee willen bouwen aan de verdere ontwikkeling van 1boek.nl. Momenteel hebben wij geen vacatures.

- Open sollicitaties bekijken we altijd met aandacht.
- 1boek.nl biedt ook stagemogelijkheden.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.