Boeken met een boodschap

Winkelwagen

Artikel 0    Totaal € 0,00

Leestips

  • Met Rita's Diner Idee won Rita Aalderink een World Gourmand Cookbook Award. Nu is er ook Rita's kinderkookboek. Hieruit koken is een feest, voor ouders en kinderen!
  • Bekocht of behandeld? is een aanrader voor een ieder die zich niet voor de gek wil (laten) houden als het gaat om zijn of haar gezondheid.


Exclusief bij 1boek.nl

Een origineel cadeau-idee

Een boek met door jou aangepast omslag van zijn/haar favoriete schrijver, met een door jou geschreven persoonlijke wens, meegedrukt op de eerste pagina!

Simpel te maken op 1boek.nl.

Kies een van de duizenden titels met de 1boek.nl banner en klik op Personaliseren.

Wordt verwacht

Bent u al langer op zoek naar een boek en hebt u het ook op 1boek.nl niet kunnen vinden? Wij gaan voor u op zoek en zorgen ervoor dat de titel weer beschikbaar komt!

Laat 1boek voor u zoeken!

Verzendinformatie

Verzending van uw bestelling

Onze bestellingen worden bezorgd door PostNL en PostNL Pakketten. In Nederland kunt u de bestelling op een door u gekozen adres laten bezorgen door PostNL.

 

Verzendkosten

Voor afleveradressen binnen Nederland worden alle bestellingen van € 25,- of meer (excl. personalisering) gratis thuisbezorgd.
Voor afleveradressen binnen Nederland met een besteding minder dan € 25,- (excl. personalisering) zijn onze verzendkosten € 1,80 per bestelling.

Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk om buiten Nederland te verzenden.

Al onze prijzen zoals weergegeven op 1boek.nl zijn inclusief BTW.

 

Levertijd verstreken en u heeft uw boek nog niet ontvangen?

Wij besteden de uiterste zorg aan het juist leveren van onze producten. Toch kan het voorkomen dat een bestelling niet is verzonden ondanks dat de aangegeven levertijd verstreken is. Een artikel heeft dan in plaats van de status ‘verzonden’ nog steeds de status ‘wordt verwerkt’. Mocht dit het geval zijn dan brengen wij u altijd zoveel mogelijk via een e-mail op de hoogte van dergelijke vertraging. Mocht u 5 werkdagen na het verstrijken van de levertijd uw artikel nog niet ontvangen hebben dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur onder nummer 075 655 43 62 en per e-mail via info@1boek.nl.
Voor meer informatie verwijzen wij u naar Artikel 11 van onze algemene voorwaarden.