Boeken met een boodschap

Winkelwagen

Artikel 0    Totaal € 0,00

Leestips

 • Met Rita's Diner Idee won Rita Aalderink een World Gourmand Cookbook Award. Nu is er ook Rita's kinderkookboek. Hieruit koken is een feest, voor ouders en kinderen!
 • Bekocht of behandeld? is een aanrader voor een ieder die zich niet voor de gek wil (laten) houden als het gaat om zijn of haar gezondheid.


Exclusief bij 1boek.nl

Een origineel cadeau-idee

Een boek met door jou aangepast omslag van zijn/haar favoriete schrijver, met een door jou geschreven persoonlijke wens, meegedrukt op de eerste pagina!

Simpel te maken op 1boek.nl.

Kies een van de duizenden titels met de 1boek.nl banner en klik op Personaliseren.

Wordt verwacht

Bent u al langer op zoek naar een boek en hebt u het ook op 1boek.nl niet kunnen vinden? Wij gaan voor u op zoek en zorgen ervoor dat de titel weer beschikbaar komt!

Laat 1boek voor u zoeken!

Vragen en opmerkingen

Wat vindt u van 1boek.nl?

1boek.nl heeft een missie: zoveel mogelijk oude en moeilijk verkrijgbare titels als nieuw te bestellen boeken weer leverbaar maken. Om te slagen in deze missie is de hulp van zowel u als lezer maar ook die van de uitgevers nodig. Wij kunnen de boeken al in hoge kwaliteit speciaal voor uw bestelling produceren, maar graag ontvangen wij uw mening, uw suggesties maar ook uw klachten, zodat wij daarvan kunnen leren en onze dienst verder kunnen verbeteren.

Daarom nodigen wij u uit om in onderstaande formulier uw opmerking in te vullen. Gebruikt u alstublieft de keuzemenu's alvorens u uw tekst invoert in het veld onderin dit formulier. Wij bedanken u voor uw inbreng, wij zullen deze behandelen als een advies aan ons. Het e-mailadres dat u moet invoeren wordt uitsluitend gebruikt om u te informeren indien wij wat met uw advies hebben kunnen doen en om u een bevestiging van uw advies per mail toe te sturen.
 •  Website als geheel
   Assortiment
   Betaling
   Aflevering
   Communicatie
   Klachtafhandeling
   Overig

* Verplichte velden